30.1.06

ENLLAÇOS

4 Comments:

Anonymous Carla (LV3) said...

Holaaaa no cal q m corregeixi els errors q fare a continuació ehh que no li vull dona deures per caseta q ja en te prou am akesta web.. Molt currat per cert, m'a agradat.. ja estarie be q tts els profes fesin = pero ni la meitat su curren tant..

Bo vai a estudiar x dema! (que consti) que a vere si remonto la mitjana q de moment esta maca xD

Apa vagi be i fins demaa!

6:56 p. m.  
Anonymous TaLy said...

Bones Isaaaa!!!
Sisplau, et demanem per tot lo que vulguis que el exàmen, que divendres 10 de febrer ens donguis no sigui complicat, ja que són molts textos, apenas tenim temps d'estudiar... I has d'entendre que em d'estudiar més per les altres matèries que per Català. Ja se que som LV3, però es com Història Geografia Andorra, una cosa que ha de ser fàcil, que normalment, s'hagaf per elevar notas, no per disminuir (...com el cas de molts alúmnes...) Això si, podríem dir que es una crítica, però com persona honesta que sóc, prefereixo dirt'ho a tu abans... Parlo en nom de molt estudiants teus... Sinó demana, i suposo que et respondran lo mateix que jo.

Sisplau... no se fesnos fer més redaccións, o cosas així que d'això si qu'en sabem fer, però en serio, examens com els que fas no, que són de lo pitjor... i la mà de cosas que s'han de fer per aprobar.

Moltas gracias, no fa falta que corregeixis les faltes. Però sisplau, ara en serio tingues en compte això que no som màquines... Que hagis potser tingut professors molt estrictes, o tal... no vol dir que nosaltres ho haguem de passar.

Al igual que ha dit la Carla, tan de bo que els nostres professors es curressin tan tot com vosté, es a dir la pàgina web!!! Pk en el tema examens, porta la pitjor possessió jeje.

Ptons

9:58 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Mare meva! Haurem de dur un cervell alternatiu portàtil a classe per a aconseguir memoritzar tot això! Suposo que no ens hem de saber TOT de memòria (és estrictament impossible)...

4:57 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Taly, abans d'escriure assegura't que en saps. Gràcies.

8:55 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home